Διανομή νωπού κοτόπουλου προς τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ
ΟΤΑ

Διανομή νωπού κοτόπουλου προς τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ

Μεγάλες ποσότητες νωπού κοτόπουλου διανεμήθηκαν σε 600 ωφελούμενους της Νέας Πράξης του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς του απόρους (ΤΕΒΑ) στον Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και στους άλλους πέντε Δήμους της Σύμπραξης Π.Ε. Βόρειου Τομέα Αττικής, με συντονιστή τον Δήμο Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, παρελήφθησαν 2.737 τεμάχια νωπού κοτόπουλου (περίπου 4,5 τόνοι) σε συσκευασίες των 1.750 έκαστο τεμάχιο, τα οποία διανεμήθηκαν ως εξής:

Στον επικεφαλής της Σύμπραξης, Δήμο Αμαρουσίου. οι δικαιούχοι του προγράμματος ήταν 307 ωφελούμενες  οικογένειες, οι οποίες έλαβαν αντίστοιχες ποσότητες κρέατος ανάλογα με τα μέλη της οικογένειας, καθώς και είδη παντοπωλείου που δεν είχαν παραληφθεί από προηγούμενες διανομές.

Στον Δήμο Μεταμόρφωσης οι ωφελούμενες οικογένειες ήταν 220, στον Δήμο Πεντέλης 148, στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης 114 οικογένειες, στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού 49 και στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού 3 οικογένειες.

Με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης της διανομής, ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Θεόδωρος Αμπατζόγλου, εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξή του στους ευπαθείς συμπολίτες του, υπογραμμίζοντας:
«Στη δύσκολη αυτή υγειονομική και οικονομική συγκυρία συνεχίζουμε ενωμένοι να προσφέρουμε την υποστήριξη και την αλληλεγγύη μας στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε όλους όσοι συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας παραλαβής και παράδοσης των προϊόντων».

Η παράδοση στους δικαιούχους πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, υπό την εποπτεία του προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου, Πέτρου Κόνιαρη, τηρουμένων όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας από την Covid-19, τόσο για τους ωφελούμενους, όσο και για τους εργαζόμενους.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet