Δράσεις της ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατά του εργασιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης
ΟΤΑ

Δράσεις της ΝΕΒΑ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κατά του εργασιακού νομοσχεδίου της κυβέρνησης

Συνεχίστηκαν και αυτήν την εβδομάδα οι δράσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Βόρειας Αθήνας (ΝΕΒΑ) του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. και των Οργανώσεων Μελών της, ενημέρωσης των πολιτών για το εργασιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης.

Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. αποτελούμενα από τους βουλευτές Πάνο Σκουρλέτη και Κώστα Ζαχαριάδη, το μέλος της ΚΕΑ Δημήτρη Χατζησωκράτη, μέλη της ΝΕΒΑ, εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολλά μέλη του, με όλα τα μέτρα προστασίας, επισκέφτηκαν τα αμαξοστάσια και συνεργεία δέκα Δήμων της περιοχής της Βόρειας Αθήνας, με σκοπό την ενημέρωση των εργαζομένων για τη νέα «επίθεση» της Ν.Δ. στα εργασιακά δικαιώματα και την αναγκαιότητα τα μέτρα αυτά να μην γίνουν νόμος, όπως αναφέρει η Επιτροπή.

Συγκεκριμένα, οι αντιπροσωπείες επισκέφτηκαν τα αμαξοστάσια των Δήμων Αγ. Παρασκευής, Βριλησσίων, Ηρακλείου Αττικής, Αμαρουσίου, Γαλατσίου, Κηφισιάς, Ν. Φιλαδέλφειας, Ν. Ιωνίας, Πεύκης- Λυκόβρυσης και Χαλανδρίου.

Στην συζήτηση με τους εργαζόμενους οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δεσμεύτηκαν ότι μια νέα αριστερή και προοδευτική κυβέρνηση με κορμό της τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. όχι μόνο θα καταργήσει τα μέτρα, αλλά μαζί και με την κινητοποίηση των ίδιων των ανθρώπων της μισθωτής εργασίας και τους συλλογικούς τους αγώνες, θα προχωρήσει σε μεγαλύτερη διεύρυνσή τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet