Επίσκεψη στους Δήμους που επλήγησαν από την κακοκαιρία πραγματοποίησε ο Κ. Ζαχαριάδης
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Επίσκεψη στους Δήμους που επλήγησαν από την κακοκαιρία πραγματοποίησε ο Κ. Ζαχαριάδης

Επίσκεψη στους Δήμους Ηρακλείου Αττικής, Γαλατσίου και Νέας Ιωνίας πραγματοποίησε σήμερα (13/10) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών και τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης, έπειτα από την εκδήλωση των χθεσινών ακραίων καιρικών φαινομένων που έπληξαν τις προαναφερθείσες περιοχές, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές σε υποδομές, δίκτυα, κατοικίες και επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, οι υπάλληλοι των Δήμων, της Περιφέρειας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας εργάζονται εντατικά για την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά των πόλεων στην ομαλή καθημερινότητα.

«Άμεσα πρέπει να πραγματοποιηθεί λεπτομερής καταγραφή των ζημιών, καθώς και η πλήρης αποζημίωση στους κατοίκους των περιοχών των οποίων οι κατοικίες και οι επιχειρήσεις επλήγησαν από τη σφοδρή κακοκαιρία», αναφέρει στη συνέχεια η ανακοίνωση.

«Δυστυχώς η συχνή εκδήλωση τέτοιων ακραίων καιρικών φαινομένων τα τελευταία χρόνια υποδηλώνει μια κατάσταση που τείνει να γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, γεγονός που επιβάλλει την εκτεταμένη συζήτηση και προετοιμασία, τόσο σε επίπεδο κεντρικής διοίκησης, όσο και σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κλιματικής αλλαγής» σημειώνει, τέλος, ο κ. Ζαχαριάδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet