«Ευχαριστώ» Δήμων Βόρειου Τομέα προς Περιφέρεια Αττικής για τη βοήθεια εν μέσω κακοκαιρίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» Δήμων Βόρειου Τομέα προς Περιφέρεια Αττικής για τη βοήθεια εν μέσω κακοκαιρίας

Τις θερμές ευχαριστίες τους για τη συμβολή της Περιφέρειας Αττικής και του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας εκφράζουν, με επιστολή τους, Δήμοι του Βόρειου Τομέα Αθηνών, όπως ενημερώνει η περιφερειακή αρχή.

Στις σχετικές επιστολές τους οι δήμαρχοι διατυπώνουν την ικανοποίησή τους και για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν οι αρμόδιοι αντιπεριφερειάρχες Πολιτικής Προστασίας, Β. Κόκκαλης και Βόρειου Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη, προκειμένου να αξιοποιηθεί ο τεράστιος όγκος των φυτικών απορριμμάτων σε βιοκαύσιμα, επισημαίνει η διοίκηση της Περιφέρειας.

Ειδικότερα, στις επιστολές τους προς τον περιφερειάρχη  οι δήμαρχοι Κηφισιάς, Γ. Θωμάκος, Αμαρουσίου, Θ. Αμπατζόγλου, Φιλοθέης Ψυχικού, Δ. Γαλάνης, Ηρακλείου, Ν. Μπαμπαλος, Χαλανδρίου, Σ. Ρούσσος, Ν. Ιωνίας, Δ. Θωμαΐδου, Λυκόβρυσης Πεύκης, Τ. Μαυρίδης και Μεταμόρφωσης, Σ. Σαραούδας, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την συμβολή της Περιφέρειας Αττικής στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που είχαν να διαχειριστούν και σχετίζονταν με τις πτώσεις δέντρων και τις τεράστιες ποσότητες χιονιού στα τοπικά οδικά δίκτυα.

Επίσης τονίζουν ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό που με συγκεκριμένες ενέργειες και πρωτοβουλίες των στελεχών της Περιφέρειας εξασφαλίστηκε επαρκής χώρος για την απόθεση των κλαδεμάτων και των λοιπών πράσινων αποβλήτων σε συγκεκριμένο σημείο κοντά στο ΟΑΚΑ, αναφέρει η περιφερειακή αρχή, προσθέτοντας ότι τα φυτικά αυτά απορρίμματα, αφού πέρασαν από ειδικό κλαδοτεμαχιστή θα αξιοποιηθούν ως βιοκαύσιμα. 

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης, με αφορμή τις σχετικές επιστολές, επισημαίνει ότι Περιφέρεια Αττικής και Δήμοι συνεργάζονται στενά με σκοπό το δημόσιο καλό. Στο πλαίσιο αυτό, τονίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και τα στελέχη της Περιφέρειας, θα συνεχίσουν και στο μέλλον να συμβάλλουν, όποτε και όπου τους ζητείται και πέραν των αρμοδιοτήτων τους. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet