Ξημερώματα έκλεβαν τους καταλύτες από αυτοκίνητα: Δύο συλλήψεις στα Βόρεια Προάστια
zoulga.gr
ΟΤΑ

Ξημερώματα έκλεβαν τους καταλύτες από αυτοκίνητα: Δύο συλλήψεις στα Βόρεια Προάστια

Συνολικά 9 κλοπές καταλυτών από σταθμευμένα αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές της Αττικής εξιχνίασε η αστυνομία που προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων.

Οι κατηγορούμενοι, εφοδιασμένοι με γρύλους, τροχούς και πριόνια, προσέγγιζαν ξημερώματα τα αυτοκίνητα και κατάφερναν να αφαιρέσουν τους καταλύτες.

Ο πρώτος από τους κατηγορούμενους, συνελήφθη επ’ αυτοφώρο από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τα ξημερώματα της 23ης Νοεμβρίου στην Πεύκη, να έχει ανυψώσει με γρύλο ΙΧΕ αυτοκίνητο και να προσπαθεί με τη χρήση τροχού να αποκόψει τον καταλύτη από το σύστημα εξάτμισης.

Από την έρευνα του Τ.Α. Πεύκης-Λυκόβρυσης διαπιστώθηκε ότι ο 56χρονος είχε διαπράξει κατά το τελευταίο δεκαπενθήμερο 7 κλοπές καταλυτών από ΙΧΕ αυτοκίνητα στις περιοχές της Πεύκης, του Ηρακλείου, της Μεταμόρφωσης και της Ν. Φιλαδέλφειας.

Ο δεύτερος, 27 ετών, συνελήφθη πρωινές ώρες της 27ης Νοεμβρίου στην περιοχή του Χαλανδρίου, να επιβαίνει σε αυτοκίνητο και σε έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο 2 κομμένοι καταλύτες και 4 πριόνια.

Κοντά στο σημείο που έγινε ο έλεγχος εντοπίσθηκε ανυψωμένο με γρύλο ΙΧΕ αυτοκίνητο του οποίου ο καταλύτης είχε υποστεί φθορά κατά την προσπάθεια αφαίρεσής του.

Δικογραφία σχηματίσθηκε από το Τ.Α. Χαλανδρίου και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet