Ο Δ. Καιρίδης συζητά με τον υπουργό Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης στις 22/3
Print Friendly, PDF & Email
ΟΤΑ

Ο Δ. Καιρίδης συζητά με τον υπουργό Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης στις 22/3

Στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων με τους πολίτες του Βόρειου Τομέα «Η Βόρεια Αθήνα συζητά», ο βουλευτής Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Καιρίδης συζητά με τον υπουργό Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας, όπως ενημερώνει το γραφείο Τύπου του βουλευτή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διαδικτυακή συζήτηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 και ώρα 20:30, σε ζωντανή αναμετάδοση στη σελίδα facebook του Δημήτρη Καιρίδη και μέσω του καναλιού Youtube του βουλευτή.

Εν συνεχεία, το γραφείο Τύπου του κ. Καιρίδη σημειώνει:

Θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, η διαδικασία του εμβολιασμού και η άυλη συνταγογράφηση, τo gov.gr, η ενιαία ψηφιακή πύλη για υπηρεσίες του δημοσίου, η έλευση στην Ελλάδα δικτύων 5ης γενιάς (5G) καθώς και η Βίβλος Ψηφιακού Μετασχηματισμού 2020-2025 που αποτελεί το σχέδιο για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στη χώρα συνολικά.

Το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» σημαντικών μεταρρυθμίσεων που αλλάζουν και διευκολύνουν την καθημερινότητά μας.

Οι ομιλητές θα δεχτούν γραπτές ερωτήσεις από το κοινό. Για να καταθέσετε ερώτηση, συμπληρώστε τη φόρμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet