Ποιοι Δήμοι του Βόρειου Τομέα έσπευσαν πρώτοι να κάνουν αιτήματα για δημοτικούς αστυνομικούς
Φωτογραφία: aftodioikisi.gr
Print Friendly, PDF & Email
ΟΤΑ

Ποιοι Δήμοι του Βόρειου Τομέα έσπευσαν πρώτοι να κάνουν αιτήματα για δημοτικούς αστυνομικούς

Από… στιγμή σε στιγμή κατατίθεται στη Βουλή το νέο νομοσχέδιο για τη Δημοτική Αστυνομία, το οποίο έχει προαναγγείλει ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, το οποίο όταν ψηφιστεί θα καθορίζει τις νέες αρμοδιότητες και τον ρόλο του σώματος.

Θα ακολουθήσουν οι 1.264 προσλήψεις δημοτικών αστυνομικών, οι οποίοι θα κληθούν να στελεχώσουν τις αντίστοιχες υπηρεσίες των δήμων. Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του aftodioiki.gr, από τις παραπάνω θέσεις ήδη έχουν «κλειστεί» οι 213, που αφορούν αιτήματα από 34 δήμους, οι οποίοι έσπευσαν το προηγούμενο διάστημα να καταθέσουν σχετικά αιτήματα, τα οποία μάλιστα έλαβαν και το «πράσινο φως».

Διαβάζοντας τη λίστα που δημοσιοποιεί το aftodioikisi.gr, επικαλούμενο πηγές του υπουργείου Εσωτερικών, από τους Δήμους του Βόρειου Τομέα Αθηνών εντοπίσαμε μόλις τρεις που κινήθηκαν γρήγορα και συγκεκριμένα αυτούς της Κηφισιάς, του Παπάγου – Χολαργού και της Φιλοθέης – Ψυχικού.

Οι υπόλοιποι θα πρέπει τώρα να περιμένουν την έκδοση της σχετικής εγκυκλίου, μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου, προκειμένου να πάρουν… μερίδιο από τις 1.051 θέσεις δημοτικών αστυνομικών που απομένουν…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet