Συλλυπητήρια και συμπαράσταση προς τους συγγενείς του εκλιπόντος Χρήστου Παπαδόπουλου εκφράζει ο Δήμος Ωρωπού
naftemporiki.gr
Print Friendly, PDF & Email
ΟΤΑ

Συλλυπητήρια και συμπαράσταση προς τους συγγενείς του εκλιπόντος Χρήστου Παπαδόπουλου εκφράζει ο Δήμος Ωρωπού

Ο δήμαρχος Ωρωπού, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και η διοίκηση της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου πενθούν την απώλεια του Χρήστου Παπαδόπουλου και εκφράζουν τα συλλυπητήρια και τη συμπαράσταση τους προς τους συγγενείς του, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Ειδικότερα, ο Δήμος Ωρωπού αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

«Ο 46χρονος Χρήστος Παπαδόπουλος κατάγονταν από την Πάτρα και εργάζονταν στην υπηρεσία του Δήμου από τον Μάιο του 2020.

»Έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε από το απορριμματοφόρο εν ώρα υπηρεσίας στις 2:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης 29 Οκτωβρίου 2020 κατά τη διάρκεια δρομολογίου περισυλλογής ανακυκλώσιμων υλικών.

»Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι υπηρεσίες του Δήμου Ωρωπού, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Κώστας Λίτσας, ο προϊστάμενος καθαριότητας Ηλίας Φώτος, καθώς και τα άλλα δύο μέλη του πληρώματος του απορριμματοφόρου. Αρχικά ο Χρήστος Παπαδόπουλος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Καπανδριτίου και στη συνέχεια στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Λίτσας δήλωσε:

«Όλοι είμαστε συντετριμμένοι και συγκλονισμένοι με το περιστατικό και την απώλεια ενός δικού μας ανθρώπου. Από την πρώτη στιγμή προσφέραμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, αλλά ήταν αργά. Οι εργαζόμενοι στην υπηρεσία Καθαριότητας, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν έναν καλό και άξιο συνάδελφο. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπημένου μας Χρήστου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet