Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλοι στο Εφετείο στις 15 Ιουνίου – Οι ναζί στη φυλακή
ΟΤΑ

Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Όλοι στο Εφετείο στις 15 Ιουνίου – Οι ναζί στη φυλακή

ιΣτη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στο Εφετείο στις 15 Ιουνίου καλεί τους πολίτες το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, προκειμένου να «απαιτήσουν τη φυλάκιση των ναζί», όπως αναφέρουν, ενόψει της δίκης της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό, που ξεκινά στις 8 το πρωί.

Ειδικότερα, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αναφέρει:

«Στις 7 Οκτωβρίου 2020 έγινε η αρχή. Χιλιάδες εργαζομένων και λαού με την παρουσία τους οδήγησαν τους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής στη φυλακή. Στις 15 Ιουνίου, στις 8 το πρωί ξεκινά σε δεύτερο βαθμό η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο Αθηνών. Είναι η ώρα να απαιτήσουμε οι φασίστες, εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, να σαπίσουν στη φυλακή.

Ορθώνουμε τείχος στην προσπάθεια που γίνεται να αναιρεθεί η καταδίκη τους ή να πέσουν στα μαλακά οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις. Η πάλη ενάντια στον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά δεν σταματά. Τα συνδικάτα και ο εργαζόμενος λαός έχουμε πείρα, είμαστε σε επαγρύπνηση, σε αγωνιστική ετοιμότητα, μαζικά απαιτούμε οι ναζί στη φυλακή.

Έχουμε γνώση. Το δυνατό εργατικό κίνημα είναι ο καθοριστικός παράγοντας απέναντι στα μαντρόσκυλα των αφεντικών. Απέναντι σε αυτούς που χύνουν το δηλητήριο του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Αυτούς που βάζουν πλάτη στη κατάργηση ή καταπάτηση κάθε εργατικού λαϊκού δικαιώματος και αγώνα.

Τους ξέρουμε. Τους συναντάμε στους χώρους εργασίας, που με τη προβιά του ακομμάτιστου πετούν χολή απέναντι στο ταξικό κίνημα. Είναι εκείνοι που απαιτούν από τους εργαζόμενους να δουλεύουν με σκυφτό κεφάλι, χωρίς μέσα ατομικής προστασίας, χωρίς ξεκούραση.

Είναι χρέος κάθε τίμιου συνδικαλιστή, εργαζόμενου να μη σωπαίνει σε τέτοια φαινόμενα. Να αντιδρά αποκαλύπτοντας το ρόλο κάθε τέτοιου φασίστα που κάνει πλάτες στον πραγματικό αντίπαλο, το σύστημα που γεννά φτώχεια και πολέμους και καλλιεργεί τον εθνικισμό “για να σκοτώνονται οι λαοί για τ΄αφέντη το ψωμί”.

Η καταδίκη των ναζί ήταν μία μεγάλη νίκη του λαού, των αγώνων των εργαζομένων. Με τη μαζική μας παρουσία, θα τους στείλουμε ακόμα πιο βαθιά στα λαγούμια τους. Συνεχίζουμε μέχρι να τους στείλουμε εκεί που τους αξίζει, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Όλοι στη συγκέντρωση στο Εφετείο στις 15 Ιουνίου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet