ΥΠ.ΕΣ.: Διαδικτυακό σεμινάριο για την ανάπτυξη διαδημοτικής συνεργασίας στις 26/2
Print Friendly, PDF & Email
ΟΤΑ

ΥΠ.ΕΣ.: Διαδικτυακό σεμινάριο για την ανάπτυξη διαδημοτικής συνεργασίας στις 26/2

Στις 26 Φεβρουαρίου το Κέντρο Εμπειρογνωμοσύνης για την Καλή Διακυβέρνηση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ) με τη συνεργασία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DG Reform), της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ), το Ινστιτούτο Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου (ΙΠΑ) και την υποστήριξη του υπουργείου Εσωτερικών και της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, διοργανώνουν, σε εθνικό επίπεδο, διαδικτυακό σεμινάριο για την ανάπτυξη της διαδημοτικής συνεργασίας.

Το σεμινάριο αφορά στην παρουσίαση του «Εγχειριδίου για τη Διαδημοτική Συνεργασία στην Ελλάδα», με στόχο την ευαισθητοποίηση των Δήμων της χώρας ως προς την ανάπτυξη πρωτοβουλιών διαδημοτικής συνεργασίας για την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων και την από κοινού αναζήτηση ευκαιριών. Το «Εγχειρίδιο» βρίσκεται σε ηλεκτρονική μορφή στην ακόλουθη διαδρομή: https://www.ypes.gr/politikes-kai-draseis/diadimotiki-synergasia.

Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) είναι ελεύθερη, η διάρκειά του είναι από 11:00 έως 12:30, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στον σύνδεσμο: https://zoom.us/j/95051992616, με ID: 950 5199 2616, προκειμένου να το παρακολουθήσουν.

Παράλληλα θα γίνεται και αναμετάδοση του σεμιναρίου μέσω live streaming στη διαδρομή: https://www.facebook.com/PodiumInterpeters/posts/3685244601529954 του facebook, καθώς και από το Youtube στο: https://youtu.be/Om8uW3C1wo8.

Σημαντικό επίσης είναι το ότι οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποβάλλουν τυχόν απορίες-ερωτήσεις και να λαμβάνουν άμεσα απαντήσεις.

Το σεμινάριο θα χαιρετήσει ο γενικός γραμματέας Εσωτερικών & Οργάνωσης του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Ι. Σταυριανουδάκης.

Πηγή: Υπουργείο Εσωτερικών

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet