Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ορειβάτης που αγνοείτο στην Πάρνηθα
Φωτό αρχείου
ΟΤΑ

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο ορειβάτης που αγνοείτο στην Πάρνηθα

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο άνδρας που αναζητείτο από το απόγευμα του Σαββάτου 27/2 στην Πάρνηθα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, o άνδρας εντοπίστηκε από την ΟΟΕΔ της 1ης ΕΜΑΚ στο φαράγγι, στη θέση Γκούρα. Για την ανάσυρσή του επιχείρησαν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

Η επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό και την ανάσυρση του ορειβάτη στην Πάρνηθα, ο οποίος έπεσε σε φαράγγι στη θέση Γκούρα, όπου έκανε ορειβασία με φίλους του, ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, πρόκειται για έναν 45χρονο, ο οποίος είχε μεταβεί στην περιοχή με παρέα για να κάνουν ορειβασία. Τα μέλη της παρέας άφησαν τα αυτοκίνητα τους στην αρχή του μονοπατιού και άρχισαν να κατεβαίνουν προς την ρεματιά, αλλά ο 45χρονος γλίστρησε και έπεσε, πριν προλάβουν οι φίλοι του να τον συγκρατήσουν.

Τα μέλη της ομάδας κάλεσαν το «112» και ανέφεραν το περιστατικό, ζητώντας βοήθεια. Αμέσως στήθηκε επιχείρηση διάσωσης και στο σημείο μετέβησαν εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα και την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 1ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι κατέβαλαν προσπάθειες για να εντοπίσουν τον ορειβάτη.

Πηγή: zougla.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet