Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Ο Γ. Πατούλης στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας της Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Στην καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρευρέθηκαν, επίσης, οι δύο αντιπρόεδροι της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Δ. Καφαντάρης και Ι. Καραγιάννης, μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, της ιεραρχικής και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε:

«Εύχομαι το 2018 να είναι περισσότερο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για όλους με την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας να οδηγεί τα βήματά μας στο φως της δημιουργίας. Ας είναι η χρονιά που θα επιστρέψει το χαμόγελο στο πρόσωπό μας και η αισιοδοξία στις καρδιές μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού διατηρεί άριστες σχέσεις με την εκκλησία και έχει καλλιεργήσει μία συνεργασία η οποία αποδίδει καρπούς και έχει ωφέλιμα αποτελέσματα για δεκάδες συμπολίτες μας οι οποίοι δοκιμάζονται τα τελευταία χρόνια από την κρίση.

»Όλοι μαζί ενωμένοι με κοινωνική αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας που δοκιμάζεται, ομοψυχία και ισχυρή θέληση θα τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet