Ο Δήμος Γαλατσίου ευχαριστεί για τις προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Ο Δήμος Γαλατσίου ευχαριστεί για τις προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Μεγαλώνει ευχάριστα, όπως ενημερώνει ο Δήμος Γαλατσίου, η λίστα των μεμονωμένων ατόμων, αλλά και των φορέων της πόλης που συνδράμουν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείουτου Δήμου.

Καινούργιες προσθήκες στον μακρύ κατάλογο των χορηγών το: Α΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Γαλατσίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γενικού Λυκείου Γαλατσίου και το 2ο Επαγγελματικό Λύκειο Γαλατσίου, που προσέφεραν, στα τέλη του Ιουνίου, σημαντικές ποσότητες τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Γαλατσίου, με τελικό καταναλωτή τους ωφελούμενους της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος σημειώνει: «Ο Δήμος Γαλατσίου και η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών, Κοινωνικό Παντοπωλείο & Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Γαλατσίου, ευχαριστεί θερμά την αξιέπαινη προσπάθεια των συμπολιτών μας, που σε τέτοιους καιρούς που διανύουμε, στηρίζουν τις δράσεις αλληλεγγύης μας.  Για αυτον τον λόγο, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι εξακολουθούμε και δεχόμαστε συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας, όπως: γάλα, ρύζι, αλάτι, αλεύρι, ελαιόλαδο, πουρέ πατάτας, ζυμαρικά, τοματοπελτές, μαρμελάδα. όσπρια, ζάχαρη, κονσέρβες».

Οι προσφορές προϊόντων κατατίθενται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00 στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στον 1ο όροφο του δημαρχείου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους, τηλ.: 210 2143321 – 213 2055321, email: [email protected]).

«Πιστεύουμε ότι με τη στήριξή σας θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε συνθήκες ακραίας φτώχειας, όπου κάποιοι συνάνθρωποι μας πλήττονται. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων» τονίζει ο Δήμος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet