Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ στην κοπή πίτας του 1ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ στην κοπή πίτας του 1ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Πεντέλης

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του 1ου Συστήματος Δασοπροσκόπων Πεντέλης παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος.

Τιμητική πλακέτα απένειμε στον πρόεδρο του ΣΠΑΠ το 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πεντέλης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον πρόεδρο του ΣΠΑΠ τιμητική πλακέτα για την αρωγή του Συνδέσμου στο 1ο Σύστημα Δασοπροσκόπων Πεντέλης.

Παράλληλα, εορτάστηκαν και τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Συστήματος, με τη συμμετοχή δασοπροσκόπωνόλων των βαθμίδων, σε δρώμενα και μικρά θεατρικά σκετς όπου κυριάρχησε το κέφι και το τραγούδι των παιδιών κάθε ηλικίας.

Παρόντες, εκτός από τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, ήταν ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Πεντέλης, Λευτέρης Κιτσούλης, και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Θέλω να ευχηθώ τα 30 χρόνια του Συστήματος των Δασοπροσκόπων της Πεντέλης να γίνουν πολλά ακόμη περισσότερα και να υπάρχει για να συνεχίσει να προσφέρει όπως κάνει μέχρι σήμερα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Προσκόπους της Πεντέλης για την αδιάλειπτη συμμετοχή τους στις δεκάδες δράσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμός μας.

»Οι πρόσκοποι είναι σημαντικοί αρωγοί μας, διότι ενισχύουν και προάγουν όλο και περισσότερο το παράδειγμα εθελοντισμού που επιδεικνύουν στην κοινωνία και το οποίο λειτουργεί θετικά για την αφύπνιση των συμπολιτών μας σε θέματα εθελοντισμού, αλλά και ευαισθησίας για τη φυσική και δασική μας κληρονομιά.

»Τους ευχαριστώ ειλικρινά για αυτή τη μαζική ανταπόκριση στις προσπάθειές μας, που στόχος μας είναι να επεκταθούν και να συνεχιστούν. Καλή Χρονιά σε όλους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet