Ο ΣΠΑΠ… δροσίζει και πάλι το Πεντελικό
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Ο ΣΠΑΠ… δροσίζει και πάλι το Πεντελικό

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), παράλληλα με την κατάσταση επιφυλακής λόγω της δύσκολης αντιπυρικής περιόδου που διανύουμε, συνεχίζει την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, και διοργανώνει το 3ο Εθελοντικό Πότισμα 2019 στις περιοχές που αναδασώθηκαν τον περασμένο χειμώνα, στη Νταού Πεντέλης, σε συνεργασία με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον, την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 9:00 π.μ.

Καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στη δράση ο ΣΠΑΠ επισημαίνει:

Η συμμετοχή όλων μας είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες.

Σε ένα δύσκολο καλοκαίρι όπως το φετινό, δίνουμε δροσιά, ανάσα και ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που ξεκινήσαμε τον περασμένο χειμώνα και την άνοιξη με την αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής.

Με τη δυναμική μας παρουσία, ενώνουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα ευαισθητοποιούμε τη νέα γενιά και τα παιδιά μας στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημείο συνάντησης: Είσοδος Ιεράς Μονής Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6131461 και 210 8033622.

3ο Εθελοντικό Πότισμα 2019 στο Πεντελικό Όρος από τον ΣΠΑΠ / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet