Ο ΣΠΑΠ συμμετέχει και πάλι στην «Ώρα της Γης»
Αυτοδιοίκηση

Ο ΣΠΑΠ συμμετέχει και πάλι στην «Ώρα της Γης»

Ο ΣΠΑΠ συμμετέχει και πάλι στην «Ώρα της Γης»! Το Σάββατο 25 Μαρτίου σβήνουμε τα φώτα, για μία ώρα, από τις 8:30 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ., προκειμένου να στείλουμε μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Πολλοί είναι οι Δήμοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή και έχουν καλέσει τους δημότες τους να λάβουν μέρος στην παγκόσμια εκστρατεία, ενώ για ακόμη μια χρονιά θα σβήσουν τα φώτα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Με την ευκαιρία της φετινής εκστρατείας ο πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσσης Σιώμος, δήλωσε:

«Η Ελλάδα συμμετέχει για ένατη συνεχόμενη χρονιά στη συγκεκριμένη εκστρατεία της WWF, που ξεκίνησε από μία ιδέα που “γεννήθηκε” το 2007 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου σχεδόν δύο εκατομμύρια σπίτια και επιχειρήσεις υπερασπίστηκαν την ανάγκη για σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον και στάθηκαν ενάντια στην κλιματική αλλαγή. Πλέον, με την κίνηση αυτή έχουν δεσμευτεί 7.000 πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο που κάθε χρόνο αγωνίζονται για ένα καλύτερο περιβαλλοντικό “αύριο”.

»Οι πολίτες όλου του κόσμου καλούνται να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα για να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής στην προστασία του περιβάλλοντος. Η εκδήλωση διοργανώνεται κάθε χρόνο τις πρώτες βραδινές ώρες το τελευταίο Σάββατο του Μαρτίου.

»Ο ΣΠΑΠ συμμετέχει και φέτος στην εκστρατεία αυτή της WWF και καλεί τους εθελοντές του, αλλά και όλους όσους νοιάζονται για το περιβάλλον και τη φύση να συμμετέχουν. Τα φώτα στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Συνδέσμου, στα γραφεία του και σε όλες τις εγκαταστάσεις του θα σβήσουν για μία ώρα.

»Εντείνουμε τις προσπάθειές μας, συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε δράση που στοχεύει στην αφύπνιση όλων μας για το μέλλον του πλανήτη».

Η Ώρα της Γης 2017 – Σβήνουμε τα φώτα για μια ώρα – Σάββατο 25 Μαρτίου 2017 (από 20:30 έως 21:30)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet