Ο ΣΠΑΠ συμμετείχε στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς στο ΚΑΤ
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Ο ΣΠΑΠ συμμετείχε στην προσπάθεια κατάσβεσης της φωτιάς στο ΚΑΤ

Ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνέδραμε άμεσα και αποτελεσματικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε την Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015 στο Νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά, από σπινθήρα σε ηλεκτρικά καλώδια (βλέπε δημοσίευμα Φωτιά σε χώρο του νοσοκομείου ΚΑΤ).

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) Βλάσσης Σιώμος δήλωσε σχετικά ότι «εθελοντές και οχήματα του ΣΠΑΠ βρέθηκαν στο Νοσοκομείο ΚΑΤ προκειμένου να συνδράμουν την Πυροσβεστική στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να συμμετέχουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας που εδώ και χρόνια έχουμε αναπτύξει με τις Πυροσβεστικές Αρχές, αλλά και με τους Δήμους Μέλη μας, όπως ο Δήμος Κηφισιάς.

»Θα ήθελα να συγχαρώ την εθελοντική ομάδα που συμμετείχε στην κατάσβεση, οι οποίοι ήταν εδώ για να βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις τους.

»Είναι προφανές ότι ο Σύνδεσμος θα συνεχίζει να παρέχει κάθε βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, όταν και όπου αυτό είναι αναγκαίο. Ειδικά σε περιπτώσεις όπως τη σημερινή, σε έναν χώρο όπως το Νοσοκομείο, έναν χώρο απαραίτητο στο κοινωνικό σύνολο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet