Πήρε την παράταξή του και έφυγε από το Δ.Σ. Γαλατσίου ο δήμαρχος!
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Πήρε την παράταξή του και έφυγε από το Δ.Σ. Γαλατσίου ο δήμαρχος!

Τα παράπονα των γονέων έτρεψαν τον δήμαρχο σε φυγή από το δημοτικό συμβούλιο.

Κάτω από την ασφυκτική πίεση δεκάδων εκπροσώπων Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων του Γαλατσίου, της Ένωσης Γονέων, αλλά και της τοπικής ΕΛΜΕ, ο δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος ετράπη σε φυγή από το Δημοτικό Συμβούλιο, δίνοντας εντολή και στην παράταξή του να αποχωρήσει μαζί του!

Αυτό το πρωτόγνωρο γεγονός καταγγέλλει η παράταξη Γαλάτσι Ζούμε Εδώ, με επικεφαλής των υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Ζώμπο.

Προηγουμένως η πρόεδρος του Σώματος, Ισιδώρα Μπακάλου, «επιδεικνύοντας αντιδημοκρατική συμπεριφορά», όπως υποστηρίζει η παράταξη, προσπάθησε για άλλη μία φορά να αποτρέψει την ανάγνωση των ανακοινώσεων που είχαν στείλει οι γονείς στο Δημοτικό Συμβούλιο.

«Οι γονείς είδαν τον δήμαρχο να γυρνά την πλάτη σε προβλήματα όπως οι αποσαθρωμένες από την υγρασία κολώνες, οι οποίες στηρίζονται σε σκουριασμένα σίδερα, δημιουργώντας έτσι ακόμα και πρόβλημα στατικότητας του κτηρίου! Ούτε οι σοβάδες που έφεραν από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ δεν ήταν αρκετοί για να τον κάνουν να ακούσει τα προβλήματά τους» αναφέρει η παράταξη στην ανακοίνωσή σας και προσθέτει:

«Ο δήμαρχος όχι μόνο δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αυτές τις καταστάσεις, αλλά δεν έχει και κανένα σχέδιο για την πρόληψή τους, όπως έχει αποδείξει πέντε χρόνια τώρα. Αυτήν τη φορά, όμως, με την αποχώρηση από το Δημοτικό Συμβούλιο, φανέρωσε και τις διαθέσεις του: Θα κάνει ό,τι έκανε επί πέντε χρόνια, δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ.

»Οφείλουμε, τέλος, να ενημερώσουμε τους πολίτες του Γαλατσίου, ότι η διοίκηση Μαρκόπουλου ενημέρωσε, μέσω e-mail, μετά από 12 ώρες από την αποχώρηση της, ότι η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Πέμπτη στις 3:00 το μεσημέρι, σε μία ώρα όπου κανένας εργαζόμενος δεν θα μπορεί να αφήσει την δουλειά του για να παρευρεθεί!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet