Παράσταση διαμαρτυρίας Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στο υπουργείο Εσωτερικών
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Παράσταση διαμαρτυρίας Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής στο υπουργείο Εσωτερικών

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015, στις 12:00, στο υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να καταβληθούν μισθοί σε εργαζομένους στους δήμους και να παραμείνουν ανοικτές οι κοινωνικές δομές των δήμων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοίκησης:

Ήδη τα πρώτα προβλήματα ξεκίνησαν από την πολιτική της συγκυβέρνησης και στους δήμους. Ήδη πολλές διοικήσεις των Δήμων προχωρούν σε κλείσιμο κοινωνικών δομών όπως στον Ασπρόπυργο όπου ο δήμαρχος προχώρησε στο κλείσιμο των παιδικών σταθμών επικαλούμενος ότι δεν έχει χρήματα ή στο Περιστέρι όπου η διοίκηση δεν έχει αποδώσει στις σχολικές καθαρίστριες τον μισθό τους επικαλούμενη την ίδια δικαιολογία.

Απέναντι στην τρομοκρατική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ.ΕΛ., των θεσμών αλλά και της πλειοψηφίας των δημάρχων απαντάμε με μαζική παράσταση διαμαρτυρίας απέναντι στην κυβέρνηση. Να μην επιτρέψουμε να κλείσει καμιά κοινωνική δομή, να μην μείνει κανένα παιδί νηστικό ή διψασμένο, να μη μείνει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και νερό να μην αφήσουμε να κυριαρχήσει ο φόβος κάτω από το βάρος των δυσκολιών. 

Απαιτούμε τώρα να καταβληθούν όλοι οι μισθοί στην ολότητά τους.

Απαιτούμε τώρα να μην κλείσει καμία κοινωνική δομή. Να ανοίξουν τώρα οι παιδικοί σταθμοί και οι υπόλοιπες κοινωνικές δομές όπου έχουν κλείσει.

Να διασφαλιστεί πλήρως η παροχή υγείας και φαρμάκων χωρίς καμία επιβάρυνση για τον λαό. Την ευθύνη να την αναλάβει η κυβέρνηση. Καμιά περικοπή στα δημόσια νοσοκομεία. 

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας αύριο Τετάρτη 8-7-2015 στις 12:00 στο υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου να απαντήσει ο υπουργός πότε θα ανοίξουν οι παιδικοί σταθμοί αλλά και να δεσμευτεί ότι δεν θα κλείσει κανένας άλλος, αλλά και καμιά κοινωνική δομή, να έχουν φαΐ όλα τα παιδιά, να δεσμευτεί ότι θα καταβληθούν στο σύνολό τους οι μισθοί όλων των εργαζομένων αλλά και πότε θα πληρωθούν οι σχολικές καθαρίστριες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet