ΠΑΣΟΚ: Θεατρινισμοί πάνω στις ζωές των συμβασιούχων
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

ΠΑΣΟΚ: Θεατρινισμοί πάνω στις ζωές των συμβασιούχων

«Θεατρινισμοί πάνω στις ζωές των συμβασιούχων» τονίζει ο Τομέας Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ, για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στο θέμα των συμβασιούχων καθαριότητας.

Συγκεκριμένα ο Τομέας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το reality show που επιβάλλουν στους συμβασιούχους οι διαδοχικοί υπουργοί Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. Θα νόμιζε κανείς ότι η δημοσίευση της απόφασης του Ελεγκτικού Συνεδρίου έριξε την αυλαία του κακόγουστου και βασανιστικού για χιλιάδες εργαζόμενους θεάματος.

Κι όμως. Ενώ με ανακοινώσεις του Τομέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ είχαμε εδώ και καιρό επισημάνει επανειλημμένως την πολιτική απάτη, ακόμη και σήμερα, ο υπουργός Εσωτερικών συνεχίζει το ρεπερτόριό του, τάζοντας -γενικώς και αορίστως, με τη γνωστή πλέον δημιουργική ασάφεια του ΣΥΡΙΖΑ- κάποιες χιλιάδες μόνιμες προσλήψεις, τη στιγμή που ο ίδιος υπέγραψε και ψήφισε πάγωμα μόνιμων προσλήψεων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για το 2018 και το 2019.

Είναι οφθαλμοφανές ότι αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να επεξεργαστεί λύσεις, να αναλάβει πρωτοβουλίες, ούτε καν να διασφαλίσει την ανταμοιβή του έργου που νυχθημερόν προσέφεραν, στις πιο δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες, οι χιλιάδες συμπολίτες μας.

Ο καταλογισμός οφείλει να είναι βαρύς, όχι όμως για τους εργαζομένους, που πρέπει να διασφαλιστούν τα δεδουλευμένα τους, ούτε για τους αιρετούς της Τ.Α.

Καταλογισμός πρέπει να γίνει στον κυβερνητικό θίασο των κ.κ. Σκουρλέτη, Γεροβασίλη, Βερναρδάκη, Κουρουμπλή και Κατρούγκαλου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet