ΠΕΔΑ: Δωρεά δύο οχημάτων στους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου & Μάνδρας-Ειδυλλίας
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

ΠΕΔΑ: Δωρεά δύο οχημάτων στους Δήμους Ραφήνας-Πικερμίου & Μάνδρας-Ειδυλλίας

Παραδόθηκαν από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) στους Δήμους, Ραφήνας – Πικερμίου και Μάνδρας – Ειδυλλίας δύο καινούργια οχήματα ανοιχτού τύπου (ημιφορτηγά) pick up 4×4 για να καλύψουν ανάγκες οι οποίες εξακολουθούν μετά τις πυρκαγιές του Ιουλίου 2018 και τις πλημμύρες του Νοεμβρίου 2017 να υπάρχουν μέχρι και σήμερα.

Η παράδοση των δύο οχημάτων έγινε στις εγκαταστάσεις του ομίλου Σαρακάκη και εντός των αμέσως προσεχών ημερών πρόκειται να μετακινηθούν στα αμαξοστάσια των δύο Δήμων και να τεθούν σε χρήση.

Αναφερόμενος ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ, Γιώργος Ιωακειμίδης, στην προσφορά των δύο οχημάτων στους πληγέντες Δήμους τόνισε «ότι με την πρωτοβουλία αυτή εκφράζεται για μια ακόμη φορά η αλληλεγγύη των Δήμων της Αττικής, ειδικότερα η συμπαράσταση τους προς τις τοπικές κοινωνίες οι οποίες, δυστυχώς, θρήνησαν τον χαμό πολλών συμπολιτών τους και εύχομαι από καρδιάς να μη χρειαστούν στο μέλλον αντίστοιχες πρωτοβουλίες ως συνέχεια ανάλογων τραγικών δοκιμασιών».

Ο κ. Γ. Ιωακειμίδης επισήμανε: «Εντός των προσεχών ημερών πρόκειται να παραδοθεί ένα ακόμη όχημα άλλου τύπου και ειδικών προδιαγραφών στο Δήμο Μεγάρων και θέλω στο σημείο αυτό να πω, ότι η καθυστέρηση που χαρακτηρίζει την απόδοση των τριών οχημάτων οφείλεται στο γεγονός ότι αγοράστηκαν με διαγωνισμό και όπως είναι γνωστό οι διαδικασίες ολοκλήρωσης του είναι χρονοβόρες».

Η παραλαβή των δύο οχημάτων, έγινε από τους δημάρχους, Ραφήνας – Πικερμίου, Ευάγγελο Μπουρνούς και Μάνδρας – Ειδυλλίας, Γιάννα Κριεκούκη.

Αμφότεροι, οι δήμαρχοι ευχαρίστησαν την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής και ειδικότερα τον πρόεδρό της, δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργο Ιωακειμίδη, ο οποίος -όπως, τόνισαν- «έκανε προσωπική του υπόθεση την όλη διαδικασία προμήθειας και παράδοσης των οχημάτων και είναι ένας επιπρόσθετος λόγος για να τον ευχαριστήσουμε δημόσια».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet