Πεζοπορία και εθελοντικός καθαρισμός από τον ΣΠΑΠ, τον Δήμο Κηφισιάς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο δάσος Φασίδερη Ν. Ερυθραίας
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Πεζοπορία και εθελοντικός καθαρισμός από τον ΣΠΑΠ, τον Δήμο Κηφισιάς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στο δάσος Φασίδερη Ν. Ερυθραίας

Με κεντρικό σύνθημα «Προσέχουμε την Υγεία μας – Φροντίζουμε το Δάσος», ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και στο Περιβάλλον και ο Δήμος Κηφισιάς συνδιοργανώνουν δράση πεζοπορίας και καθαρισμού του δάσους Φασίδερη, στη Νέα Ερυθραία, την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 και ώρα 9:00.

Στόχος της δράσης πεζοπορίας, που θα συνοδευθεί από καθαρισμό του δάσους από ξερά χόρτα, κλαριά, μπάζα και απορρίμματα είναι η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του οικολογικού πάρκου Νέας Ερυθραίας και του δάσους Φασίδερη, καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη διατήρηση της ζωντάνιας αυτού του πανέμορφου σημείου.

Αφίσα δράσης πεζοπορίας και εθελοντικού καθαρισμού.

Θα διατεθούν στους εθελοντές όλα όσα χρειάζονται για τον καθαρισμό (γάντια, σακούλες κ.λπ.), ενώ επί τόπου θα βρίσκονται εργαζόμενοι και εθελοντές του ΣΠΑΠ και του Δήμου Κηφισιάς, προκειμένου να διευκολύνουν τους πολίτες.

«Μια ευχάριστη κυριακάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια με καλό σκοπό. Να απολαύσουμε το φυσικό περιβάλλον μέσα σε πευκόφυτη περιοχή, παράλληλα να συμμετάσχουμε σε ένα οργανωμένο καθαρισμό του δάσους», αναφέρεται στην πρόσκληση των διοργανωτών, στην οποία προστίθεται το εξής: «Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς που επιθυμούν να συνδράμουν  στον καθαρισμό ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική».

Οδηγίες πρόσβασης

Σημείο Συνάντησης: Το οικολογικό πάρκο Νέας Ερυθραίας, επί της Οδού Γυμναστηρίου, παραπλεύρως του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής».

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στους τηλεφωνικούς αριθμούς: 210 6131461 & 210 8033622.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet