Περίπου 300 αθλητές έλαβαν μέρος στη 2η Γυμνασιάδα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Περίπου 300 αθλητές έλαβαν μέρος στη 2η Γυμνασιάδα στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες Στίβου «2η Γυμνασιάδα», που οργανώθηκαν από το Γ.Σ. Γαλατσίου – Γυμνάσιον, με τη συνεργασία του Δήμου Γαλατσίου στον ολοκαίνουργιο στίβο του Σταδίου, στο Άλσος Βεΐκου.

Συμμετείχαν 300 περίπου αθλητές-τριες ακαδημιών, προ αγωνιστικών και αγωνιστικών τμημάτων των συλλόγων Γ.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – ΑΓΣ ΑΝΑΤΟΛΗ – ΕΡΜΗ ΙΛΙΟΥ – ΑΕΚ – ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ και ΙΚΑΡΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ.

Οι κατηγορίες Κ8 και Κ10 πήραν μέρος σε αγώνες δρόμου 50μ. και kids athletics Δρόμων και Άλματος σε μήκος. Οι κατηγορίες Κ12 -Κ14 -Κ16 σε αγώνα δρόμου ταχύτητας 50 – 60 και 80μ. αντίστοιχα ή αντοχής 300-600 & 1.000μ. Επίσης σε Άλμα σε μήκος και Ρίψη vortex.

Σημειώθηκαν, όπως ενημερώνουν οι διοργανωτές, πολύ καλές επιδόσεις σε όλες τις κατηγορίες και το κυριότερο όλοι χάρηκαν τη συμμετοχή τους στους αγώνες!

Στη «Γυμνασιάδα» παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Δερεδίνης και ο αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Νίκος Παπαδόπουλος.

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ευχαριστούν τους συλλόγους – μέλη του ΣΕΓΑΣ για τη συμμετοχή τους, τη νοσηλεύτρια, τον γιατρό των αγώνων, τους κριτές του ΣΕΓΑΣ, τους εθελοντές – μέλη του Γ.Σ. Γαλατσίου και τους εργαζόμενους στο Άλσος για την πολύτιμη συμβολή τους.

Παράλληλα, εύχονται σε όλους τους αθλητές που προκρίθηκαν και συνεχίζουν στα πανελλήνια πρωταθλήματα τον επόμενο μήνα καλή επιτυχία στους αγώνες τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet