Προσφορά αγάπης από Β2 ΝΟΔΕ Αθήνας
Αυτοδιοίκηση

Προσφορά αγάπης από Β2 ΝΟΔΕ Αθήνας

Εν όψει των εορτών του Πάσχα, με πρωτοβουλία του προέδρου της Β2 Νομαρχιακής Οργάνωσης της Ν.Δ. Νίκου Αδαμόπουλου, σε συνεργασία με την υπεύθυνη Οργάνωσης Ελένη Κωνσταντοπούλου και ομάδα γυναικών από τις Τοπικές Οργανώσεις αρμοδιότητας Β2 ΝΟΔΕ, τη Μ. Τρίτη 15-4-2014 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Γηροκομείο «Ο Καλός Σαμαρείτης» στη Ν. Φιλαδέλφεια, όπου προσφέρθηκαν είδη ρουχισμού και διατροφής.

Τον πρόεδρο και το κλιμάκιο της Νομαρχιακής υποδέχτηκε η υπεύθυνη του Γηροκομείου Ανδριτσοπούλου Ζωή και τους ξενάγησε στα δωμάτια, όπου φιλοξενούνται οι ηλικιωμένοι. Εκεί τους χαιρέτησαν έναν-έναν ξεχωριστά προσφέροντάς τους από ένα προσωπικό δωράκι και τους ευχήθηκαν καλό Πάσχα και υγεία. Η πρωτοβουλία αυτή στέφθηκε από επιτυχία και η υπεύθυνη του Γηροκομείου τους ευχαρίστησε θερμά για τη σκέψη, την ευαισθησία και τη σημαντική προσφορά τους.

Ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Νίκος Αδαμόπουλος και η υπεύθυνη Οργάνωσης Ελένη Κωνσταντοπούλου ευχαριστούν θερμά τους:

Βασίλη Παπαβρόντο, υπεύθυνο Social Media της ΝΟΔΕ & γραμματέα της ΔΗΜΤΕ Χαλανδρίου και την κ. Βίκυ Ξενάκη, υπεύθυνη Γυναικών της ΝΟΔΕ.

Επίσης, ευχαριστούν τις κυρίες που βοήθησαν και παρευρέθηκαν στην εκδήλωση: Πατρικάκου Χριστίνα, πρόεδρο της ΔΗΜΤΕ Χαλανδρίου, Λουλουδάκη Δέσποινα, υπεύθυνη Γυναικών της ΔΗΜΤΕ Ν.Ιωνίας, Αλβέρτου Άννα, υπεύθυνη Γυναικών της ΔΗΜΤΕ Αγίας Παρασκευής, Κορίνα Πάσχου, από ΔΗΜΤΕ Αμαρουσίου, Φλώρου-Πίτλιγγερ Ελένη, από ΔΗΜΤΕ Ν. Ηρακλείου, Μακρίδη Τζούλη, από ΔΗΜΤΕ Ν. Ιωνίας, Τοβίλ Ιωάννα, από ΔΗΜΤΕ Κηφισιάς, Παυλίδου-Κουτρουμπή Όλγα, γραμματέα ΔΗΜΤΕ Φιλοθέης-Ψυχικού, πολιτευτή Β΄ Αθήνας,  Αβραμπάκη Ευαγγελία, μέλος Δ.Σ. ΕΚΟ Συν/χων Ν.Δ., τον κ. Παλάσκα Πάνο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κεντρικού Τομέα με τον συνδυασμό του Γεωργίου Κουμουτσάκου, τη Γραμματέα της Β2 ΝΟΔΕ Θεοδώρα Πατρικάκου και υπεύθυνη Τύπου & Επικοινωνίας της ΟΝΝΕΔ Χαλανδρίου.

Ακόμη ευχαριστούνθερμά τις εθελόντριες που προσέφεραν και δεν μπόρεσαν να είναι κοντά τους: Νότα Παπαϊωάννου, που εργάστηκε με ζήλο και ενδιαφέρον γι΄ αυτή τη δράση, Μανιάτη Θεοδώρα, για τη σημαντική υλική συνεισφορά της και Έφη Μακρή.

Τέλος, ευχαριστούν όλους όσοι προσέφεραν και δεν μπόρεσαν να είναι κοντά τους στην εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet