Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
Αυτοδιοίκηση

Πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, μετέβη σήμερα στο προεδρικό μέγαρο για τις πρωτοχρονιάτικες ευχές στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, ο οποίος δέχθηκε ευχές για το νέο έτος από εκπροσώπους της πολιτικής, στρατιωτικής, θρησκευτικής, δικαστικής και πνευματικής ηγεσίας.

Ο κ. Πατούλης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και επισήμανε τα εξής:

«Tην πρώτη ημέρα του έτους αποδώσαμε τις θερμές ευχές μας στον πρώτο πολίτη της χώρας. Ελπίζουμε σε μια Ελλάδα με ηθική, αλληλεγγύη στους αδύναμους συμπολίτες μας και αναπτυξιακή προοπτική. Οι Έλληνες μπορούμε να τα καταφέρουμε. Η Αυτοδιοίκηση, με συμμάχους τους πολίτες, θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα της για την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής.

»Όλοι μαζί θα συνεργαστούμε δίνοντας τον καλύτερό μας εαυτό για να δημιουργήσουμε κατάλληλες συνθήκες για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και για να παραδώσουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας.

»Η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας. Εύχομαι σε όλους τους Έλληνες μία καλή, δημιουργική χρονιά και στη χώρα μας να μπει σύντομα σε τροχιά ανάπτυξης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet