ΣΒΑΠ & Δήμος Κηφισιάς παρουσιάζουν «Γκαλά Όπερας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

ΣΒΑΠ & Δήμος Κηφισιάς παρουσιάζουν «Γκαλά Όπερας» από την Εθνική Λυρική Σκηνή

Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ), στο πλαίσιο των συνεργασιών του με πολιτιστικούς φορείς, ξεκίνησε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή για μια σειρά μουσικών παραστάσεων.

Η πρώτη παράσταση, στην οποία συνδιοργανωτές είναι ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων και ο Δήμος Κηφισιάς, είναι το «Γκαλά Όπερας» από την Εναλλακτική Σκηνή που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 στις 21:00 στο αίθιο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης, Κηφισιά).

Τραγουδούν οι: Bασιλική Καραγιάννη (υψίφωνος), Γιάννης Χριστόπουλος (τενόρος), Διονύσης Σούρμπης (βαρύτονος). Συνοδεία στο πιάνο: Ειρήνη Αντωνιάδου.

Η μουσική εκδήλωση «Γκαλά Όπερας» ανήκει στην ενότητα του προγραμματισμού της Εναλλακτικής Σκηνής Εθνικής Λυρικής Σκηνής, με τον τίτλο «Κυριακάτικα Πρωινά» που εντάσσεται στην Πράξη «Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις Εναλλακτικής Σκηνής της ΕΛΣ» (MIS 5004053) με κωδικό 2017ΕΠΑ08510107 (Άξονας 06 του Ε.Π. «ΑΤΤΙΚΗ») και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους.

Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet