ΣΠΑΠ: «Ραντεβού» αναδάσωσης την Παρασκευή 7/12 για εθελοντές, μαθητές και ευαισθητοποιημένους πολίτες
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

ΣΠΑΠ: «Ραντεβού» αναδάσωσης την Παρασκευή 7/12 για εθελοντές, μαθητές και ευαισθητοποιημένους πολίτες

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» συνεχίζουν την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με την 5η Εθελοντική Δράση Αναδάσωσης για το 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018, στις 10 π.μ., στην περιοχή του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης.

5η δράση εθελοντικής αναδάσωσης ΣΠΑΠ/αφίσα

Στην αναδάσωση, η οποία θα γίνει με τη μέθοδο της σποροφύτευσης βελανιδιών και έχει ως στόχο την ενίσχυση και τη συμπλήρωση των ήδη αναδασωμένων περιοχών με βελανιδιές, που είναι πιο ανθεκτικές, θα συμμετέχουν εθελοντές, μαθητές, ευαισθητοποιημένοι πολίτες, σύλλογοι και φίλοι του Πεντελικού.

Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημείο συνάντησης: Παραπλεύρως του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 210 8033622.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet