Στην Αρχαία Ολυμπία συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Στην Αρχαία Ολυμπία συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ την Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ θα συνεδριάσει την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στις 13:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί στην Αρχαία Ολυμπία με αφορμή την επικείμενη τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας για τη διεξαγωγή των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά και στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Αυτοδιοίκηση Α βαθμού να συμβάλλει στη διάδοση των ιδεών των πανανθρώπινων Ολυμπιακών αξιών, αλλά και στην αναβάθμιση του θεσμού της ολυμπιακής εκεχειρίας.

Κατά τη συνεδρίαση ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, θα τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα της προστασίας, ανάδειξης και προβολής των ολυμπιακών αξιών.

Επιπρόσθετα στο επίκεντρο της συνεδρίασης θα βρεθεί η προετοιμασία του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 2 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ είναι τα εξής:

  1. Επικύρωση Πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου.
  2. Ενημέρωση προέδρου.
  3. Προστασία – Ανάδειξη – Προβολή Ολυμπιακών Αξιών. Εισηγητές: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ και Γ. Λυμπέρης, πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού & Αθλητισμού.
  4. Συζήτηση για την προετοιμασία του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα, 30/11 – 2/12/2017. Εισηγητής: Γ. Πατούλης, πρόεδρος ΚΕΔΕ.
  5. Ορισμός εκπροσώπων στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Οκτωβρίου 2017. Εισηγητής: Ι. Μουράτογλου, γενικός γραμματέας ΚΕΔΕ.
  6. Απόσπαση του υπαλλήλου Νικόλαου Τσιουτσιούμη από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων στην ΚΕΔΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 παρ. 5 του Ν. 3801/2009 (ΦΕΚ Α΄ 163). Εισηγητής: Ε. Πάνου, γενικός διευθυντής ΚΕΔΕ.
  7. Απόσπαση της υπαλλήλου Όλγας Μαράτου από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων στην ΚΕΔΕ, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 38 παρ. 5 του Ν. 3801/2009 (ΦΕΚ Α΄ 163). Εισηγητής: Ε. Πάνου, γενικός διευθυντής ΚΕΔΕ.
  8. Διάφορα θέματα και ανακοινώσεις.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet