Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Στην καθιερωμένη τελετή κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, παρέστη σήμερα, Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Θρόνου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρόντες ήταν ο πρωτοσύγκελος της Αρχιεπισκοπής και Επίσκοπος Θεσπιών Συμεών, ιερείς, μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου και της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε:

«Εύχομαι το 2019 να είναι ένα έτος ορόσημο και ελπιδοφόρο για όλους μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μέσα από τις άριστες σχέσεις που διατηρεί με την Εκκλησία έχει καταφέρει να καλλιεργήσει το πνεύμα συνεργασίας το οποίο καθημερινά αποδίδει καρπούς και έχει ωφέλιμα αποτελέσματα για τους  συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

»Το 2019 να αποτελέσει μια χρονιά ενότητας, αλληλεγγύης, δύναμης και ανασυγκρότησης τόσο σε προσωπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

»Όλοι  μαζί μπορούμε να διαμορφώσουμε καλύτερες προοπτικές ανάπτυξης οι οποίες θα συμβάλουν στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στην παραμονή των νέων στον τόπο τους.      

»Είμαι βέβαιος ότι το 2019 θα αποτελέσει μια χρονιά ορόσημο για όλη την Ελλάδα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet