Στην τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Αυτοδιοίκηση

Στην τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, παραβρέθηκε στην  επίσημη τελετή εορτασμού της ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας και της μνήμης του προστάτη του σώματος, του Αγ. Αρτεμίου, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης που του απηύθυνε ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγος Κ. Τσουβάλας.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Εθνική Λυρική Σκηνή του κέντρου Πολιτισμού «Σ. Νιάρχος», παρέστη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Με αφορμή τον εορτασμό, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ τόνισε τα εξής:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού τιμά και σέβεται την Ελληνική Αστυνομία, έναν θεσμό με πολύ μεγάλη και ουσιαστική προσφορά στην ελληνική κοινωνία. Η άοκνη προσπάθεια των μελών των Σωμάτων της ΕΛ.ΑΣ., να υπηρετούν με το βέλτιστο τρόπο τους νόμους και τους πολίτες, με κίνδυνο συχνά ακόμα και της ίδιας τους της ζωής, αξίζει μόνο τον θαυμασμό μας.

»Ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή, όπου η χώρα μας δοκιμάζεται, όπως και η κοινωνική συνοχή, η συμβολή των Ελλήνων αστυνομικών στη ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες είναι ουσιαστική. Είναι ημέρα τιμής και αναγνώρισης του έργου τους, μία ημέρα με ιδιαίτερη δύναμη και συμβολική αξία.

»Θα είμαστε στο πλευρό τους, διευκολύνοντας το λειτούργημα που προσφέρουν, προς όφελος των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet