Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Εσωτερικών ο Γιώργος Πατούλης
Αυτοδιοίκηση

Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου Εσωτερικών ο Γιώργος Πατούλης

Τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει στενή συνεργασία μεταξύ της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου και Δεύτερου Βαθμού με τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, με αφορμή τη σημερινή τελετή παράδοσης και παραλαβής.

Ο Γ. Πατούλης, μετά την ολοκλήρωση της τελετής στο υπουργείο Εσωτερικών, ευχήθηκε στον νέο υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, και στον νέο υφυπουργό, Θοδωρή Λιβάνιο, καλή επιτυχία στο έργο τους.

Συγκεκριμένα ο Γ. Πατούλης δήλωσε:

«Εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών και είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε μια εποικοδομητική και δημιουργική συνεργασία που θα έχει ως στόχο της την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους πολίτες.

»Δεν υπάρχει καθόλου χρόνος για χάσιμο. Προτεραιότητά μας πρέπει να είναι η προώθηση ριζικών μεταρρυθμίσεων που θα κάνουν περισσότερο ευέλικτη και αποτελεσματική τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ζητήματα που αφορούν στην κυβερνησιμότητα και στη λειτουργία των ΟΤΑ τα οποία δημιουργήθηκαν λόγω του νόμου Κλεισθένη θα χρειαστεί να επιλυθούν άμεσα.

»Θα συνεργαστούμε συστηματικά με τη νέα πολιτική ηγεσία με στόχο την  αναπτυξιακή επανεκκίνηση των τοπικών μας κοινωνιών και την ουσιαστική ισχυροποίηση του θεσμού προς όφελος των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet