Στη βραδιά παρουσίασης της έκδοσης «Επίλογος 2018» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Στη βραδιά παρουσίασης της έκδοσης «Επίλογος 2018» η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Στη βραδιά παρουσίασης της 27ης ετήσιας έκδοσης «Επίλογος 2018» και βράβευσης σημαντικών εκπροσώπων των γραμμάτων και των τεχνών, που πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός και Καλλιτεχνικός Οργανισμός «Επίλογος» στο Μουσείο Μπενάκη παραβρέθηκε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Τις τιμητικές διακρίσεις παρέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, στον καθηγητή Γλωσσολογίας Γιώργο Μπαμπινιώτη, στον συνθέτη – τραγουδοποιό Διονύση Σαββόπουλο, και στον αρχιτέκτονα Μανόλη Κορρέ. Τη βραδιά παρουσίασε ο ηθοποιός Γρηγόρης Βαλτινός.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO κ. Πατούλη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και να συγχαρεί προσωπικά τους βραβευθέντες, αλλά και τους συντελεστές της έκδοσης, τον διευθυντή Τάκη Βλαστό και τον σύμβουλο Κώστα Γεωργουσόπουλο.

Αναφορικά με την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού και Καλλιτεχνικού Οργανισμού «Επίλογος» η κ. Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δήλωσε:

«Προσωπικά με γεμίζει ικανοποίηση το γεγονός να βλέπω πρωτοβουλίες αναγνώρισης της προσφοράς των πνευματικών ανθρώπων του τόπου μας στα γράμματα, στην τέχνη, και εν γένει στο κοινωνικό σύνολο, πόσο μάλλον όταν ανάμεσα στις προσωπικότητες αυτές βρίσκεται και ο τέως πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών που είχα την τιμή να έχω καθηγητή μου. Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευθέντες, στους συντελεστές της έκδοσης “Επίλογος 2018” και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού για τη διοργάνωση της τιμητικής βραδιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet