Στο πλευρό της Π.Υ. και στην Πάρνηθα ο ΣΠΑΠ
Αυτοδιοίκηση

Στο πλευρό της Π.Υ. και στην Πάρνηθα ο ΣΠΑΠ

Από την πρώτη στιγμή, ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνέδραμε, με εργαζόμενους, εθελοντές και οχήματα, έγκαιρα, άμεσα και αποτελεσματικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην Πάρνηθα το Σάββατο 9/8.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ και γενικός γραμματέας του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος δήλωσε μετά την κατάσβεση της φωτιάς:

«Εργαζόμενοι, εθελοντές και οχήματα του ΣΠΑΠ βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή προκειμένου να συνδράμουν με κάθε τρόπο την Πυροσβεστική στην κατάσβεση της πυρκαγιάς. Η επέμβαση του κλιμακίου που διέθεσε ο ΣΠΑΠ ήταν άμεση, έγκαιρη, οργανωμένη και αποτελεσματική.

Παρά το γεγονός ότι η φωτιά ήταν δύσκολο να αντιμετωπιστεί, λόγω του σκοταδιού της νύχτας, ευτυχώς τέθηκε υπό έλεγχο και έσβησε. Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας να συμμετέχουμε στο πλαίσιο της συνεργασίας που εδώ και χρόνια έχουμε αναπτύξει με τις Πυροσβεστικές Αρχές, αλλά και με τους Δήμους της Αττικής, καθώς και με τους Συνδέσμους Δήμων του Λεκανοπεδίου και ειδικά στην περίπτωση αυτή με τον Σύνδεσμο Πάρνηθας.

Θα ήθελα να συγχαρώ το κλιμάκιο του ΣΠΑΠ που συμμετείχε στην κατάσβεση, τα μέλη του οποίου και σήμερα ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Είναι προφανές ότι ο Σύνδεσμός μας θα συνεχίζει να παρέχει κάθε βοήθεια, σε ανθρώπινο δυναμικό και μηχανολογικό εξοπλισμό και οχήματα, όταν και όπου αυτό είναι αναγκαίο. Ειδικά σε περιπτώσεις που το περιβάλλον καταστρέφεται, που απειλούνται τα δάση της Αττικής, εκείνα που μας απέμειναν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet