Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΟΤΑ στις 15/7
Αυτοδιοίκηση

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ΟΤΑ στις 15/7

Το Συνδικάτο Εργαζομένων Α΄ και Β΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης Περιφέρειας Αττικής καλεί τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην αξιολόγηση, την Τρίτη 15 Ιουλίου, στις 19:00, στην Ομόνοια. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Παράλληλα, καλεί τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ να διοργανώσουν δράσεις των σωματείων ενάντια στην «αξιολόγηση» και τις απολύσεις, τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που ακολουθεί.

Όλοι την Τρίτη 15 Ιούλη, στη συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η διαδικασία της αξιολόγησης βρίσκεται σε εξέλιξη, μην μας ξεγελά το ότι οι δήμαρχοι σε μία προσπάθεια να ξεπεράσουν τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε ο νόμος για την «αξιολόγηση» ζήτησαν να παγώσει προσωρινά η κυβέρνηση τον σχετικό νόμο για να επανέλθει από Σεπτέμβρη, με τον ελιγμό αυτό δίνουν χέρι βοηθείας στην κυβέρνηση.

Σε εξέλιξη είναι και ο επανέλεγχος των ΙΔΑΧ. Θεωρούμε ότι δεν είναι άλλη μία τυπική διαδικασία, αλλά στόχο έχει τη δημιουργία νέων δεξαμενών διαθεσιμότητας και απολύσεων.

Υπάρχει ανάγκη να δοθεί συνολική απάντηση, ενάντια στις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο, ενάντια στην αξιολόγηση και τις απολύσεις όσο και ενάντια στον νέο νόμο για το συνδικαλιστικό κίνημα, στην πολιτική και τα μέτρα της κυβέρνησης που με δικαστικές αποφάσεις επιδιώκει να βάλει στον γύψο τους λαϊκούς αγώνες και να ποινικοποιήσει το δικαίωμα στην απεργία.

Για άλλη μία φορά η ηγεσία της ΑΔΕΔΥ (ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ – Μπαλασόπουλος) τα «δίπλωσε». Μάζεψε τις κινητοποιήσεις για την αξιολόγηση. Δεν μας προκαλεί εντύπωση η στάση της αυτή.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ απευθύνει κάλεσμα ξεσηκωμού! Καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Δήμους και την Περιφέρεια να σηκώσουν ψηλά το κεφάλι, να μην υποκύψει κανένας. Να βγάλουν συμπεράσματα, να πάρουν στα χέρια τους την οργάνωση του αγώνα για να δοθεί αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση.

Τη Δευτέρα 14 Ιούλη να γίνουν παντού, πολύμορφες δράσεις των σωματείων, συσκέψεις, Γενικές Συνελεύσεις, κ.λπ. ενάντια στην «αξιολόγηση» και τις απολύσεις, όσο και ενάντια στον νέο νόμο για το συνδικαλιστικό κίνημα, στις δικαστικές αποφάσεις.

Την Τρίτη 15 Ιούλη, καταληκτική ημερομηνία από την πλευρά της κυβέρνησης για τη συμπλήρωση των εντύπων «αξιολόγησης», περνούμε μαζικά μέρος στη συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην Ομόνοια και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Έναν δρόμο έχουμε – μία επιλογή. Κίνημα ανασύνταξης για την ανατροπή.

Όλοι την Τρίτη 15 Ιούλη στη συγκέντρωση στις 7 μ.μ. στην Ομόνοια.

Η Διοίκηση του Συνδικάτου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet