Συμπαράσταση ΚΕΔΕ στους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Συμπαράσταση ΚΕΔΕ στους εργαζόμενους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τη συμπαράστασή του στις σημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» οι οποίοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και ακολούθως πορεία προς το υπ. Εσωτερικών εξέφρασε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Τον κ. Πατούλη εκπροσώπησε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, Νίκος Χιωτάκης, ο οποίος μετέφερε τη στήριξη του προέδρου της ΚΕΔΕ στον αγώνα τους για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους που είναι η μονιμοποίηση της λειτουργίας του προγράμματος και η κατοχύρωση του υφιστάμενου προσωπικού.

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώθηκε και με τη συμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ, έδωσαν δυναμικό «παρών» εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» από όλη την Ελλάδα.

Σε μήνυμά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ επισημαίνει τα εξής:

«Θα παραμείνουμε στο πλευρό των εργαζομένων μέχρι να δικαιωθούν. Πρόκειται για ανθρώπους οι οποίοι επί πολλά χρόνια προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στους συνανθρώπους μας και είναι ανεπίτρεπτο να παραμένουν όμηροι και έρμαιο των αδιέξοδων κυβερνητικών πολιτικών.

»Καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση που θα διασφαλίσει αφενός την απρόσκοπτη λειτουργία του Προγράμματος και τη συνέχιση παροχής των πολύτιμων υπηρεσιών του με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό και αφετέρου θα δίνει οριστική λύση στην εργασιακή ανασφάλεια του προσωπικού. Μαζί με το προσωπικό θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε οριστική λύση στο ζήτημα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet