Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Γ. Πατούλη για τις νομοθετικές παρεμβάσεις σε Αυτοδιοίκηση και Δημόσιο
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση Κυρ. Μητσοτάκη – Γ. Πατούλη για τις νομοθετικές παρεμβάσεις σε Αυτοδιοίκηση και Δημόσιο

Θέματα που αφορούν σε νομοθετικές παρεμβάσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και το Δημόσιο προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της αναπτυξιακής επανεκκίνησης της χώρας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα, Τρίτη 6 Αυγούστου 2019, στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νέος περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Με αφορμή τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, ο κ. Γ. Πατούλης επισήμανε:

«Η χώρα μας έχει ανάγκη από σύνθεση απόψεων και τεκμηριωμένων προτάσεων που θα συμβάλλουν στην κατάρτιση μεταρρυθμίσεων για το καλό του τόπου και της νέας γενιάς.

»Ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξε, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα, ότι μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη μεγάλη αλλαγή και τις ριζικές μεταρρυθμίσεις.

»Το συγκεντρωτικό κράτος αφαιρεί “το οξυγόνο” από τις τοπικές κοινωνίες και μοναδική λύση για να έρθει η ανάπτυξη είναι η αποκέντρωση προς την Αυτοδιοίκηση και η πολυεπίπεδη διακυβέρνηση.

»Η αντιμετώπιση των γραφειοκρατικών αγκυλώσεων και παθογενειών, το ξεκαθάρισμα των αρμοδιοτήτων και η ανάπτυξη ενός επιτελικού κράτους είναι βασικό ζητούμενο.

»Τοπική Αυτοδιοίκηση και Κυβέρνηση οφείλουμε να συνεργαστούμε προκειμένου να απελευθερώσουμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας και να ενισχύσουμε το επιχειρείν».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet