Άμεση η παρέμβαση του ΣΠΑΠ στην πυρκαγιά που ξέσπασε στον Λόφο Παλλήνης
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Άμεση η παρέμβαση του ΣΠΑΠ στην πυρκαγιά που ξέσπασε στον Λόφο Παλλήνης

Άμεση ήταν η επέμβαση των εργαζομένων και των εθελοντών του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμο, στην πυρκαγιά που ξέσπασε στον Λόφο Παλλήνης.

Στο περιστατικό έσπευσαν επίγεια και εναέρια μέσα του Πυροσβεστικού Σώματος, καθώς και ομάδες εθελοντών και εργαζομένων του ΣΠΑΠ, του Δήμου Παλλήνης, του Δήμου Πεντέλης και άλλων Δήμων της περιοχής, που απέτρεψαν την επέκτασή της πυρκαγιάς προς τις γύρω περιοχές. 

Ο ΣΠΑΠ συνιστά στους πολίτες να ακολουθούν πιστά τις αναλυτικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που αφορούν στη λήψη των απαραίτητων προληπτικών μέτρων για την αποτροπή εκδήλωσης πυρκαγιάς, αλλά και στις ενέργειες που θα πρέπει να προβούν στην περίπτωση που αντιληφθούν καπνό ή φλόγες.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς ο κ. Σιώμος δήλωσε:

«Θα ήθελα δημοσίως να εκφράσω τα θερμότατα συγχαρητήριά μου στο Πυροσβεστικό Σώμα για τον άμεσο και καταλυτικό ρόλο στην κατάσβεση της πολύ επικίνδυνης πυρκαγιάς.

»Επίσης, θέλω να συγχαρώ τους εργαζομένους και τους εθελοντές του ΣΠΑΠ, των Δήμων Παλλήνης και Πεντέλης, αλλά και όλες τις εθελοντικές ομάδες που συνέδραμαν άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet