Βλάσσης Σιώμος: Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία
ΣΠΑΠ-ΡΟΗ

Βλάσσης Σιώμος: Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία

Ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος έδωσε τις δικές του ευχές, σημειώνοντας:

«Μια νέα σχολική χρονιά αρχίζει, ένας ακόμη δημιουργικός κύκλος, γεμάτος χαμόγελα, φιλοδοξίες, ελπίδες, νέα όνειρα, νέους στόχους και δίψα για γνώση. Εύχομαι ολόψυχα σε όλους του μαθητές και τις μαθήτριες υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Εύχομαι μια χρονιά δημιουργική, κεφάτη, γεμάτη εμπειρίες στο δρόμο της γνώσης και της προόδου.

Ιδιαίτερες ευχές στα πρωτάκια που ξεκινούν το ταξίδι τους στον μαγευτικό κόσμο της γνώσης. Να έχουν μια συναρπαστική νέα αρχή, μια δημιουργική και γεμάτη χαμόγελα σχολική χρονιά.

Για τους μαθητές της Γ΄ Λυκείου εύχομαι να απολαύσουν το τελευταίο έτος των ανέμελων σχολικών τους χρόνων και να ανταμειφθούν οι κόποι όλων των προηγούμενων ετών, αλλά κυρίως της φετινής χρονιάς, που είναι χρονιά αποφάσεων και η κρίσιμη χρονιά των πανελλαδικών. Μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας, με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ό,τι ονειρευτείτε.

Εύχομαι σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων των μαθητών.

Χρέος όλων μας είναι να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες συνθήκες, ώστε τα  παιδιά μας να αποκτήσουν όχι μόνο την καλύτερη δυνατή μόρφωση από τα σχολεία τους, αλλά και εμπειρίες από τον κόσμο που τα περιβάλλει, μέσα από την εκπαιδευτική διαδικασία.

Εμείς στον ΣΠΑΠ, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα συνεχίσουμε τη δική μας προσπάθεια, μέσα από τις κοινές περιβαλλοντικές και βιωματικές μας δράσεις με σχολεία και εκπαιδευτικούς, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε τα παιδιά μας για τη σπουδαιότητα της προστασίας του φυσικού μας περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα θα εργαστούμε και πάλι μεθοδικά για να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά ένα καλύτερο κόσμο από το δικό μας

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet