«Γ. Σεφέρης»: Τέρμα πια στην κοροϊδία, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία!
Σύνδεσμοι-Φορείς

«Γ. Σεφέρης»: Τέρμα πια στην κοροϊδία, μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία!

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Μεταμόρφωσης – Λυκόβρυσης «Γ. Σεφέρης» χαιρετίζει τους απεργούς εκπαιδευτικούς του, καθώς και τους χιλιάδες απεργούς σε όλη την Ελλάδα, που συμμετείχαν στα μαζικά απεργιακά συλλαλητήρια, ενώ ακόμη χαιρετίζει τους μαθητές και τους γονείς που, όπως αναφέρει, για άλλη μια φορά, με τη μαχητική παρουσία τους, έδωσαν παλμό στο συλλαλητήριο της 15ης Οκτωβρίου.

Ειδικότερα, όπως επισημαίνει ο Σύλλογος «η χθεσινή πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία αποτελεί συνέχεια και κλιμάκωση του αγώνα που δίνουμε, πριν ακόμα από την έναρξη της σχολικής χρονιάς, για ουσιαστικά μέτρα προστασίας της υγείας και των μορφωτικών δικαιωμάτων, εν μέσω πανδημίας».

Εν συνεχεία, οι εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για «έναν αγώνα που στην προμετωπίδα του έχει τις διεκδικήσεις για λιγότερους μαθητές στις τάξεις, δημιουργία νέων αιθουσών, πρόσληψη μόνιμων εκπαιδευτικών για την κάλυψη των πάγιων άλλα και των έκτακτων αναγκών, επαρκές και μόνιμο προσωπικό καθαριότητας, μαζικά -δωρεάν και επαναλαμβανόμενα- τεστ για μαθητές και εκπαιδευτικούς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet