Διαδικτυακή εκδήλωση του ΕΕΑ για επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης στις 17:00
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

Διαδικτυακή εκδήλωση του ΕΕΑ για επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης στις 17:00

Ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης ενημερώνει τους επιχειρηματίες της εστίασης της πόλης, ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ), σε συνεργασία με την Ελληνική Αναπτυξιακή Εταιρεία (ΕΛΑΝΕΤ), εταίρο του ΕΦΕΠΑΕ, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση, σήμερα Τετάρτη 26 Μαΐου και ώρα 17:00, για την παρουσίαση της δράσης του ΕΠΑνΕΚ «Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης σε επιχειρήσεις εστίασης για προμήθεια πρώτων υλών».

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ενώ αναλυτική παρουσίαση θα κάνουν η υπεύθυνη της δράσης, Μέγκυ Χαϊδεμενάκη και ο Ανδρέας Μπογιαντζής, στελέχη της ΕΛΑΝΕΤ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σκοπός της δράσης είναι η επιχορήγηση ΜΜΕ και μεγάλων επιχειρήσεων του κλάδου της εστίασης για τη στήριξη μετά την επανεκκίνηση της λειτουργίας τους, υπό το καθεστώς της πανδημίας της νόσου Covid-19, με την προμήθεια πρώτων υλών απαραίτητων για τη λειτουργία τους. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκίνησε στις 14/5/2021 και θα ολοκληρωθεί στις 30/7/2021 και ώρα 15:00.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με το πρόγραμμα και τη διαδικασία υποβολής αίτησης, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκδήλωση, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://zoom.us/webinar/register/WN_xLAHHhBUQsqR5qNiMSPvXg.

H συμμετοχή είναι δωρεάν, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet