ΕΝΔΑ: Η Αυτοδιοίκηση θρηνεί την απώλεια του Θάνου Βεζυργιάννη
orthodoxia.info
Κοινωνία

ΕΝΔΑ: Η Αυτοδιοίκηση θρηνεί την απώλεια του Θάνου Βεζυργιάννη

Μετά τη γνωστοποίηση της απώλειας του επί πολλά έτη δημάρχου Ν. Ψυχικού Θάνου Βεζυργιάννη, το Δ.Σ. της Ένωσης Δημάρχων Αττικής εξέδωσε το παρόν ψήφισμα:

Η Αυτοδιοίκηση θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός εξέχοντος στελέχους της. Του Θάνου Βεζυργιάννη. Ενός ανθρώπου που άφησε σπουδαίο έργο από όπου και εάν πέρασε. 

Ως Δήμαρχος Ν. Ψυχικού επί σειρά ετών ήταν πρωτοπόρος σε έργα και πρωτοβουλίες που άλλαξαν την μορφή της πόλης και τη ζωή των πολιτών. Χαρακτηρίσθηκε επάξια ως ένας από τους πρυτάνεις της Αυτοδιοίκησης, αφού χάραξε δρόμους και πρωτοπόρησε ώστε να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς άλλους δημάρχους. Αφιέρωσε τη ζωή του στα κοινά υπηρετώντας σε διάφορες τιμητικές θέσεις, αφήνοντας το στίγμα του και ως γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών.

Όμως τον φίλο Θάνο, τον οικογενειάρχη, τον επιστήμονα θα τον θυμόμαστε κυρίως για το ήθος του, την ανθρωπιά του, τον καλό του λόγο, το ενδιαφέρον του για τον συνάνθρωπο. 

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. 

Οι δημότες θα τον θυμούνται με αγάπη και εμείς οι συνάδελφοί του με θαυμασμό, εκτίμηση και την πεποίθηση ότι έφυγε γρήγορα, αφού είχε πολλά ακόμα να προσφέρει. 

Καλό ταξίδι Θάνο.

Το Δ.Σ. της Ένωσης αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει στεφάνι στην κηδεία τού πρόωρα χαμένου επίτιμου μέλους της Θάνου Βεζυργιάννη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet