Επιχείρηση απομάκρυνσης πεσμένων δένδρων και κλαδιών από το ΝΙΕΝ από ΣΠΑΠ και Δήμο Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Επιχείρηση απομάκρυνσης πεσμένων δένδρων και κλαδιών από το ΝΙΕΝ από ΣΠΑΠ και Δήμο Πεντέλης

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και την Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), με επικεφαλής τον πρόεδρό του, αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου και πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας της Κεντικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), Βλάσση Σιώμο και ομάδα εθελοντών και εργαζομένων, συνέδραμε τον Δήμο Πεντέλης στον καθαρισμό και την απομάκρυνση πεσμένων δένδρων και κλαδιών από τον χώρο του ΝΙΕΝ.

Ο κ. Σιώμος δήλωσε σχετικά:

«Ο Σύνδεσμός μας κάθε χρόνο συνδράμει τους Δήμους-μέλη μας σε διάφορα θέματα. Σήμερα, 10 Σεπτεμβρίου, συνδράμαμε τον Δήμο Πεντέλης με σκοπό τον καθαρισμό του χώρου του ΝΙΕΝ από πεσμένα δένδρα και κλαδιά. Ο χώρος του ΝΙΕΝ εγκυμονεί κινδύνους για πυρκαγιά, λόγω των πεσμένων δένδρων και κλαριών που υπάρχουν στον χώρο. Γι’ αυτό απαιτείται ο χώρος αυτός να παραμένει καθαρός, καθώς έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά εκδήλωσης μικροεστιών πυρκαγιάς, τα οποία αντιμετωπίζονται άμεσα και αποτελεσματικά μέχρι σήμερα από τον ΣΠΑΠ και τον Δήμο Πεντέλης.

»Χρησιμοποιούμε όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις μας και επιστρατεύουμε κάθε διαθέσιμο μηχάνημα και μέσο προκειμένου να δημιουργήσουμε τις δυνατόν καλύτερες συνθήκες ασφάλειας στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων-μελών μας, αλλά και να τους βοηθήσουμε να προετοιμαστούν σωστά για κάθε δυσάρεστο ενδεχόμενο.

»Θα συνεχίσουμε και τους επόμενους μήνες να πραγματοποιούμε ανάλογες δράσεις στους Δήμους -μέλη μας με στόχο να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη πρόληψη, αλλά και αναβάθμιση του πρασίνου των Δήμων-μελών του ΣΠΑΠ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet