Η εθελοντική ομάδα «ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» στο πλευρό των αστέγων του Πειραιά
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Η εθελοντική ομάδα «ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» στο πλευρό των αστέγων του Πειραιά

Οι «ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες για κοινωνική υποστήριξη βρίσκονται δίπλα στους άστεγους του Πειραιά, προσφέροντας απλόχερα τη βοήθεια τους στον συνάνθρωπο, που την έχει ανάγκη, όπως ενημερώνει το Δ.Σ. της ομάδας εθελοντών.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, η διοίκηση των «ΔΕΣΜΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» σημειώνει τα εξής:

Οι εθελοντές της δομής «ΔΕΣΜΟΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ», η αντιπρόεδρος κυρία Ντίνα Μανωλοπούλου, σε συνεργασία με τον κ. Βεντούρη, προσέφεραν σημαντική βοήθεια σε 60 συνανθρώπους μας, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρούνται από την αστεγία.

Η προσφορά βοήθειας σε αυτές τις πληθυσμιακές ομάδες, είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση, μιας και οι συνθήκες διαβίωσης στον δρόμο, θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των συνανθρώπων μας, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας.

Είναι σημαντικό να βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας, για να μην αισθάνονται μόνοι τους.

Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία, η ιδέα της κοινωνικής αλληλεγγύης αποτελεί πηγή αισιοδοξίας και ελπίδας.

Η πρωτοβουλία μας δεν λύνει το πρόβλημα αυτών των ανθρώπων, καταδεικνύει όμως ότι με κοινωνικές παρεμβάσεις και χωρίς σκοπιμότητες μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα.

Σε μια εποχή που οι αξίες διαμορφώνονται με βάση την απόκτηση υλικών αγαθών και το προσωπικό όφελος, εμείς θέλουμε να πάμε κόντρα στο ρεύμα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet