Μελωδικές ευχές από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε εκδήλωση Παιδικών Χορωδιών
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτισμός

Μελωδικές ευχές από τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη σε εκδήλωση Παιδικών Χορωδιών

Το Δημοτικό Θέατρο Πεύκης γέμισε με παιδικές φωνές και χριστουγεννιάτικες μελωδίες την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου, στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) με το ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Το κατάμεστο θέατρο γέμισε από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό των μικρών χορωδών, που ευχήθηκαν με τον καλύτερο τρόπο για τις επερχόμενες εορταστικές μέρες. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν την παιδική χορωδία του Δήμου Βριλησσίων, με μαέστρο τον Γιώργο Σιτώτη, του Δήμου Κηφισιάς με μαέστρο τον Θανάση Αρβανίτη, του Δήμου Παπάγου – Χολαργού με μαέστρο τη Χαρά Βλάχου. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παιδική χορωδία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με μαέστρο την Ελευθερία Βούλγαρη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Κική Νικολαροπούλου, ο πρώην δήμαρχος Πεύκης και γενικός γραμματέας του ΣΒΑΠ, Παύλος Καμάρας, η δημοτική σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ και του ΣΒΑΠ, Μαρία Μουρατίδου, και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Ιωάννου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Δήμων και η διοργάνωση ποιοτικών ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet