Μ. Πατούλη: Ας επαναπροσδιορίσουμε στάσεις ζωής και συμπεριφορές
Σύνδεσμοι-Φορείς

Μ. Πατούλη: Ας επαναπροσδιορίσουμε στάσεις ζωής και συμπεριφορές

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:  

«Η Ανάσταση του Κυρίου μας, σύμβολο της νίκης της ζωής, ας μας εμπνεύσει με δύναμη και αισιοδοξία για να τα καταφέρουμε να βγούμε νικητές από αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία. Ας γίνει η απαρχή για να αναλογιστούμε την πεμπτουσία της ύπαρξής μας, να αναπτύξουμε τα ανθρώπινα αντανακλαστικά μας, την ενσυναίσθησή μας, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι, πιο υπεύθυνοι, πιο συνειδητοποιημένοι, πιο αληθινοί.

»Ας μην χάσουμε αυτή την ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσουμε στάσεις ζωής, συμπεριφορές, πιστεύω και αξίες, να αναδείξουμε τον καλό μας εαυτό, να αγκαλιάσουμε τον συνάνθρωπό μας, να αναγεννηθούμε. Με πίστη στις ικανότητές μας και ενότητα, ας θέσουμε νέους στόχους και ας αγωνιστούμε για να χτίσουμε μια ανώτερη κοινωνία με υγιείς βάσεις προόδου και προοπτικής για εμάς, τα παιδιά μας, την πατρίδα μας.

»Αυτό το Πάσχα ας μείνουμε Σπίτι, μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους. Με υπομονή και αισιοδοξία θα ανταμώσουμε σύντομα και πάλι υγιείς για να μοιραστούμε εμπειρίες. Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet