Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Όλοι μαζί ας στηρίξουμε το όραμα για ένα αύριο δίχως παιδικό καρκίνο
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Μ. Πατούλη-Σταυράκη: Όλοι μαζί ας στηρίξουμε το όραμα για ένα αύριο δίχως παιδικό καρκίνο

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Παιδικού Καρκίνου, η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece και του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, σημειώνει ότι θα πρέπει «όλοι μαζί να στηρίξουμε με ελπίδα το όραμα για ένα αύριο δίχως παιδικό καρκίνο».

Ειδικότερα, η κ. Πατούλη-Σταυράκη αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Η αγάπη είναι το πιο δυνατό φάρμακο για τα παιδιά με καρκίνο, για αυτούς τους μικρούς γενναίους μαχητές που η ζωή τους έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο ήδη από την τρυφερή παιδική ηλικία.

Για όλα αυτά τα παιδιά που νοσούν κάθε χρόνο από καρκίνο, ας γίνουμε όλοι εμείς η πιο ζεστή αγκαλιά, η πιο δυνατή φωνή για να φτάσουν οι προσευχές τους στον ουρανό, η πιο ισχυρή ασπίδα κόντρα στον καθημερινό εφιάλτη που βιώνουν, ας δώσουμε την πιο ειλικρινή υπόσχεση ότι όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για να νικηθεί μια μέρα αυτή η μάστιγα ώστε κανένα παιδί, κανείς γονιός να μην βιώνει τέτοιον πόνο, και να μην χρειάζεται να εορτάζεται η 15η Φεβρουαρίου ως μια θλιβερή ημέρα ευαισθητοποίησης.

Ως σύμμαχος του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» στη βάση του συμφώνου που έχουμε υπογράψει ως Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των φίλων και συνοδοιπόρων του Συλλόγου σε αυτό το ταξίδι προς την νίκη του παιδικού καρκίνου. Και μέσα από το αυτοδιοικητικό Δίκτυο για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του OHE θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πολυσήμαντο έργο που υλοποιεί ο Σύλλογος επί 30 συναπτά έτη στον αγώνα για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στην Ελλάδα.

Όλοι μαζί ας στηρίξουμε με ελπίδα το όραμα για ένα αύριο δίχως παιδικό καρκίνο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet