Νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών η Κρίστη Αγαπητού
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Νέο μέλος της Ένωσης Νέων Αυτοδιοικητικών η Κρίστη Αγαπητού

Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών (ΕΝΑ) Ελλάδος ανακοινώνει ως νέο μέλος της τη δημοτική σύμβουλο Κρίστη Αγαπητού.

Σημειώνεται ότι η κ. Αγαπητού ανέλαβε πριν λίγες μέρες επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Χαλάνδρι σε Δράση και θα είναι η υποψήφια δήμαρχος του συνδυασμού στις δημοτικές εκλογές του 2023.

Συγκεκριμένα η ΕΝΑ αναφέρει:

«Η Ένωση Νέων Αυτοδιοικητικών Ελλάδος εδώ και έξι χρόνια
με δράση σε όλη τη χώρα, αποτελούμενη από νέους αιρετούς, περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους, αντιπεριφερειάρχες, επάρχους και αντιδημάρχους από όλη την Ελλάδα, πιστεύοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να βρει καινούργιους και καινοτόμους τρόπους ανάπτυξης και ανάδειξης των τοπικών κοινωνιών, συνεχίζει για ακόμη μια Αυτοδιοικητική περίοδο τις παρεμβάσεις της σε όλη την Ελλάδα.

Με την ήδη παρουσία εκατοντάδων νέων ανθρώπων, αιρετών, από κάθε σημείο της Ελλάδος, μιας και αποτελείται, η ΕΝΑ από νέους Αυτοδιοικητικούς από το Καστελόριζο ως την Θράκη και από την Κέρκυρα ως την Κρήτη, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ως νέο μέλος της την Κρίστη Αγαπητού, δημοτική Σύμβουλο του δήμου Χαλανδρίου και την καλωσορίζουμε στην πιο επιτυχημένη πρωτοβουλία που έχει γίνει στην Αυτοδιοίκηση τα τελευταία χρόνια, με παρέμβαση σε όλη την Ελλάδα και με τους νέους μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet