Ξεκινούν τα μαθήματα της παιδικής-νεανικής χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ξεκινούν τα μαθήματα της παιδικής-νεανικής χορωδίας του Ομίλου για την UNESCO Β.Π.

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων, θέτοντας στο επίκεντρο τους νέους και τη μετάδοση καλλιτεχνικών ερεθισμάτων που πηγάζουν από την ανεξάντλητη «κιβωτό» της τέχνης και πολιτισμού, θα λειτουργήσει και φέτος επαγγελματική παιδική – νεανική χορωδία.

Σκοπός της χορωδίας είναι να υποστηρίζει με τη συμμετοχή της τις ποικίλες κοινωνικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Την επιμέλεια των μαθημάτων και την ευθύνη διδασκαλίας των μαθητών έχει η εκπαιδευτικός μουσικής – μαέστρος Εύη Χλωρού.

Τα μαθήματα της χορωδίας για την περίοδο 2019 – 2020 ξεκινούν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 – 16:30 και θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα την ίδια ημέρα και ώρα. Χώρος συνάντησης: κτήριο Ομίλου Koumba (Λεωφ. Κηφισίας 100 & Μαραθωνοδρόμου, Μαρούσι).

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο κιν. 6987 603535. Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Με την ευκαιρία της έναρξης της φετινής χορωδιακής χρονιάς, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, δήλωσε:

«Με τη σύσταση της παιδικής – νεανικής χορωδίας του Ομίλου μας, επιθυμία μας ήταν να φέρουμε τα παιδιά μας σε επαφή με τη μουσική αγωγή και μέσα από μία ομαδική σύνθεση και έκφραση να αγαπήσουν τη μουσική και το τραγούδι. Η αρμονία και η ισορροπία που κάθε παιδί μπορεί να αποκτήσει μέσα από την επαφή του με τη μουσική είναι μία κατάκτηση που θα το ακολουθεί σε όλη του τη ζωή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet