Οι δήμαρχοι της Αττικής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Οι δήμαρχοι της Αττικής έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους

Σε κλίμα συναδελφικότητας οι δήμαρχοι της Αττικής έκοψαν την πατροπαράδοτη πίτα για το νέο έτος.

Παρουσία του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη, πρ. δημάρχου Δάφνης – Υμηττού, διατελούντες και διατελέσαντες δήμαρχοι της Αττικής αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

«Μία μεγάλη αυτοδιοικητική οικογένεια» χαρακτήρισε τη συνάθροιση ο πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής (ΕΝΔΑ), Παύλος Καμάρας, στο καλωσόρισμά του, ενώ ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Γιώργος Μαρκόπουλος, που ήταν συνδιοργανωτής της εκδήλωσης εξήρε την ομοψυχία των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Σταυριανουδάκης, στον σύντομο χαιρετισμό του, μαζί με τις ευχές του ενημέρωσε για τις πρόσφατες αλλά και προγραμματιζόμενες πρωτοβουλίες του υπουργείου, ώστε, όπως είπε, «να διορθώσουμε παθογένειες τόσο στον εκλογικό νόμο όσο και στο θεσμικό πλαίσιο της Τ.Α.».

Ευχές εκτός των προέδρων της ΕΝΔΑ και της ΠΕΔΑ απηύθυνε ο γενικός γραμματέας της ΕΝΔΑ, Θ. Γεωργάκης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Νίκος Μελετίου, δήμαρχος Ασπροπύργου και Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και ο αντιπεριφερειάρχης και μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΔΑ, Βασίλης Γιαννακόπουλος.

Η σεμνή τελετή έγινε στο πλαίσιο των εργασιών της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δημάρχων Αττικής που διεξήχθη στα γραφεία της ΠΕΔΑ.

Ο πρόεδρος της ΕΝΔΑ, Π. Καμάρας, έκανε τον απολογισμό δράσεων της Ένωσης για το 2019, ο οποίος μαζί με τον Οικονομικό Απολογισμό και τον Προϋπολογισμό του 2020 που επιμελήθηκε το μέλος του Δ.Σ., Γιώργος Κουράσης, εγκρίθηκαν ομόφωνα από τη Γ.Σ.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις επί του προγράμματος δράσεων για το 2020, με πολλές και εύστοχες υποδείξεις που διαμόρφωσαν το τελικό πλάνο.

Τυχεροί της χρονιάς οι κ.κ. Λάμπρος Κασαγιάννης, πρ. δήμαρχος Γλυκών Νερών, μέλος του Δ.Σ. της ΕΝΔΑ και Βασίλης Ζορμπάς, δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔΑ.

Γενική συνέλευση Ένωσης Δημάρχων Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet