ΟΤΑ Αττικής: Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά
Σύνδεσμοι-Φορείς

ΟΤΑ Αττικής: Συνεχίζουμε τον αγώνα για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά

Συνεχίζει τον αγώνα μας ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης το Συνδικάτο Εργαζομένων Α’ και Β’ Βαθμού Αυτοδιοίησης Περιφέρειας Αττικής, ενώνοντας τη φωνή του με τους εργαζόμενους και από άλλους κλάδους του δημοσίου και διεκδικώντας την επέκταση των Βαρέων και Ανθυγιεινών και σε άλλες ειδικότητες (μάγειρες, βοηθούς μάγειρες, ηλεκτρολόγους, επόπτες δημόσιας υγείας, φυσικοθεραπευτές, φύλακες, οικοδόμοι, εργάτες οδοποιίας, ελαιοχρωματιστές, όλες τις ειδικότητες των εργαζομένων στο «Βοήθεια στο Σπίτι» κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτό συμμετέχει στη στάση εργασίας που έχει προκηρυχθεί για την Τρίτη 30 Ιουνίου από τις 8 έως τις 11 το πρωί και στη συγκέντρωση στην πλατεία Κοραή, στις 8.30.

«Κάτω από την πίεση των εργαζομένων και την κινητοποίηση του Συνδικάτου μας, η κυβέρνηση αναγκάστηκε να δώσει και νέα παράταση στην καταβολή του επιδόματος των Βαρέων και Ανθυγιεινών μέχρι τις 30 Οκτώβρη. Σήμερα είναι ανάγκη να περάσουμε στην αντεπίθεση. Να μην περιμένουμε πότε θα κοπεί, αλλά μαζί με τους εργαζόμενους των άλλων κλάδων να διεκδικήσουμε μαχητικά την επέκτασή του» σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι διεκδικεί:

  • Να καταργηθούν τώρα όλες οι ΠΝΠ και όλοι οι αντεργατικοί νόμοι.
  • Να μην απενταχθεί καμία ειδικότητα από το καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών. Αντιθέτως να προστεθούν και άλλες ειδικότητες.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών.
  • Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
  • Καμιά ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών των δήμων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet